Jouw unieke muzikale reis

Inner Harmony Piano Journey voor Vertrouwen


Verlang je naar dieper vertrouwen in jezelf en het universum?

Stel dat je dit gevoel van vertrouwen dieper in je leven zou kunnen ervaren door het luisteren naar rustgevende piano muziek die intuïtief is afgestemde op de energie van vertrouwen.


Door alleen al te luisteren naar de muziek op dagelijkse basis, groeit je innerlijk vertrouwen in jezelf en het universum. Dat is de intentie achter de muziek en de frequentie ervan.


Naast de muziek krijg je ook begeleide oefeningen om je nog meer contact. te laten maken met vertrouwen. Deze oefeningen staan in de dagelijkse mail én ook krijg je dagelijks een nieuwe track waarin de geleide meditatie ook is opgenomen als je dat prettig vind.


Je kunt deze reis maken in 7 dagen, 14 of 21 dagen. Hoe langer je de muziek luistert iedere dag, hoe krachtiger de energie en de ervaring van vertrouwen zal worden in je leven. Ook de oefeningen zullen steeds dieper gaan. Lijkt je dit wat?

Vind het Vertrouwen dat Je Leven Transformeert


Voel je je vaak zoekend en onzeker in de complexiteit van onze wereld? Je bent zeker niet de enige. Maar weet dat er een pad is dat leidt naar een dieper vertrouwen, zowel in onszelf als in het universum dat ons omgeeft: de Inner Harmony Journey naar Vertrouwen.


Ervaar de transformerende kracht van muziek die intuïtief is afgestemd op het universele verlangen naar vertrouwen. Deze bijzondere solo pianotrack is intuïtief gecreëerd in een sessie van pure verbinding, en weerspiegelt de gezamenlijke behoefte aan vertrouwen van mensen zoals jij, die verlangen naar een steviger fundament in het leven.


Jouw Persoonlijke Luistersessies
Dagelijks nodig ik je uit om naar deze track te luisteren, op welk moment van de dag het jou het beste uitkomt. Aan het begin van de reis ontvang je deze muzikale track, die puur uit muziek bestaat. Laat de muziek je persoonlijke begeleider zijn op je reis naar vertrouwen. Hoe vaker je luistert, hoe dieper de muziek je zal raken en hoe sterker je vertrouwen zal worden.


Dagelijkse Ondersteuning met Meditatieve Oefeningen
Verdiep je ervaring met dagelijkse begeleidende oefeningen gericht op meditatie, ademhaling, en bewustzijn. Daarnaast ontvang je elke dag een nieuwe opname van een geleide meditatie, begeleid door de muziek, die je helpt om nog dieper in het thema van de dag te duiken. Of je nu kiest voor een traject van 7, 14, of 21 dagen, elke dag biedt een unieke oefening ontworpen om je pad naar vertrouwen te versterken. En als je begint met 7 dagen en besluit dat je je reis wilt verlengen, dan staat die mogelijkheid helemaal open. Voor degenen die de volle 21 dagen doorlopen, wachten er 21 unieke en diepgaande oefeningen.


Luister elke dag naar dezelfde helende pianotrack van 20 minuten. Dit zorgt ervoor dat de muziek en haar krachtige boodschap van vertrouwen diep in je systeem verankerd raken, en je de positieve invloeden ervan steeds duidelijker zult bemerken in je dagelijks leven. Mijn piano is gestemd op 432Hz, een frequentie die in perfecte harmonie is met de grondtoon van de Aarde en ons eigen lichaam, wat bevorderlijk is voor een diepere ontspanning en een gevoel van thuiskomen in jezelf.


Ik nodig je uit in een nieuwe wereld van muziek die niet alleen gecomponeerd is, maar die organisch is ontstaan in een staat van zuivere afstemming op, in dit geval, vertrouwen.

Wat de intuïtieve muziek met je doet

De muziek van de Inner Harmony Piano Journey is als een sleutel tot de ziel, een brug naar onontdekte gebieden binnenin jezelf. Het doet meer dan alleen kalmeren; het nodigt uit tot een reis van zelfontdekking en diepe verbinding.

  • Ontwaakt Diepe Emoties: De subtiele nuances en intuïtieve stromingen van de muziek raken onbewuste lagen aan, wekken diepe emoties op, en brengen verborgen herinneringen naar de oppervlakte.
  • Bevordert Heling: Door zijn resonantie met de grondtoon van de aarde en ons lichaam, biedt de muziek een helende vibratie. Het werkt als een zachte, doch krachtige vorm van energie-genezing, die zowel de geest als het lichaam verzacht en vernieuwt.
  • Verdiept Meditatie en Mindfulness: De muziek dient als een anker voor het moment, waardoor diepere niveaus van meditatie en mindfulness bereikt kunnen worden. Het helpt de geest te focussen en het bewustzijn te verruimen.
Transformeer Belemmerende Overtuigingen met de Inner Harmony Journey

Het identificeren en transformeren van belemmerende overtuigingen is een krachtige stap op weg naar groei en zelfontwikkeling.


Als we ons richten op het thema vertrouwen, kunnen specifieke onbewuste gedachten ons ervan weerhouden om vol vertrouwen in onszelf en het universum te staan.


Hier zijn vier veelvoorkomende belemmerende overtuigingen gerelateerd aan het gebrek aan vertrouwen en hoe de Inner Harmony Journey je kan helpen deze te transformeren:

"Ik ben niet goed genoeg"

Ontdek je ware waarde door muziek en oefeningen die je laten zien dat je al waardevol bent, gewoon zoals je bent.

"Het universum is tegen mij."

Ervaar hoe het universum eigenlijk een bron van steun is, klaar om je te omarmen zodra je kiest voor vertrouwen.

"Verandering brengt alleen maar problemen."

Leer verandering te zien als een deur naar groei en nieuwe mogelijkheden, en bouw het vertrouwen op om deze te omarmen.

k kan niet op mijn intuïtie vertrouwen."

Versterk je band met je intuïtie als een betrouwbaar innerlijk kompas voor authentieke levenskeuzes.

Als je 1 of meer van deze gedachten bekend voorkomt

Dan is deze Inner Harmony Journey naar Vertrouwen jouw Remedie

ZOEK NIET VERDER

Ervaar nu de unieke kracht van de Inner Harmony Piano Journey.

Deze speciale kans wacht op jou, klaar om je leven te verrijken. Wacht niet langer om meer vertrouwen te krijgen in jezelf en het universum.

In onze jachtige wereld is het een ware kunst geworden om innerlijke rust te vinden en vertrouwen in onszelf en het grotere geheel te behouden.


De Inner Harmony Piano Journey is jouw persoonlijke uitnodiging om die kunst te meesteren. Door de zachte, intuïtieve klanken van de piano, afgestemd op de vibraties van vertrouwen en verbinding, bieden we je een pad naar diepere zelfinzicht en een hernieuwde relatie met het universum.


Elke noot, elke melodie, is een stap dichter bij je ware zelf, een brug naar het vertrouwen dat wacht om ontdekt te worden. Deze reis is meer dan alleen luisteren; het is een actieve deelname aan je eigen transformatie.


Met dagelijkse, ondersteunende oefeningen die hand in hand gaan met de muziek, bieden we je de tools om je innerlijke overtuigingen te verkennen en te herzien.


De Inner Harmony Piano Journey is zorgvuldig samengesteld voor diegenen onder ons die klaar zijn om de volgende stap te zetten in persoonlijke groei en ontwikkeling. Of je nu zoekt naar meer zelfvertrouwen, een diepere connectie met het universum, of simpelweg een moment van rust in de dagelijkse storm, deze reis is voor jou.


Dit is jouw moment.

De kans om de diepte van je eigen ziel te verkennen en een band met het universum op te bouwen die gebaseerd is op vertrouwen en harmonie. De Inner Harmony Piano Journey nodigt je uit om deze reis te beginnen, omarmd door de zuiverheid van muziek en de kracht van zelfreflectie.


Ben je klaar om de stap te zetten naar een leven vol vertrouwen en sereniteit?

Sluit je dan nu aan bij de reis en ontdek de ongekende kracht van harmonie in jezelf.

HET ENIGE DAT JE HOEFT TE DOEN IS LUISTEREN NAAR DE MUZIEK

Dit is wat het je zal brengen

DIEPGAAND ZELFVERTROUWEN

Ontdek en verstevig je innerlijke kracht. Deze reis versterkt je zelfvertrouwen, zodat je met meer zekerheid en moed de uitdagingen van het leven kunt aangaan.

INNERLIJKE RUST EN HARMONIE

Vind een oase van rust in een hectische wereld. De dagelijkse luistersessies bieden een moment van bezinning en kalmte, waardoor je innerlijke balans en vrede herstelt.

PERSOONLIJKE GROEI EN TRANSFORMATIE

Maak een reis van zelfontdekking. De combinatie van muziek en begeleidende oefeningen opent de deur naar zelfinzicht en persoonlijke evolutie, waardoor je leert omarmen wie je werkelijk bent en je volledige potentieel te realiseren.

VERBINDING MET HET UNIVERSUM

Ervaar een hernieuwde verbinding met het universum. Door af te stemmen op de intuïtieve klanken van de piano, open je jezelf voor de begeleiding en het comfort van het grotere geheel, waardoor je een diep gevoel van vertrouwen en ondersteuning ervaart.

Het enige wat je doet is ontspannen liggen of zitten, de oefeningen te lezen of beluisteren, de muziek aan te zetten en je laten meevoeren door de klanken en je ademhaling. That's it!

Testimonials

Scroll om te ontdekken wat anderen zeggen van deze ervaring

Ik ben Roger Spees, jouw gids op de Inner Harmony Journey...


Welkom, ik ben Roger Spees, een intuïtief pianist en componist met een diepe passie voor het brengen van heling en transformatie door muziek.


Al meer dan 25 jaar wijdt ik mijn leven aan het verkennen van de kracht van intuïtieve muziek en hoe deze ons kan helpen om een diepere verbinding met onszelf en onze omgeving te vinden.


Mijn reis in de wereld van muziek is niet alleen een beroep, maar een levenspad. Ik heb ontdekt dat muziek een universele taal is die direct tot de ziel spreekt, voorbijgaand aan het rationele verstand.

Deze ontdekking heeft me geïnspireerd om mijn gave als 'instant composer' te gebruiken om mensen te begeleiden op hun pad naar innerlijke rust en balans.


Elke noot die ik speel, elk stuk dat ik creëer, is een uiting van pure liefde en inspiratie, intuïtief afgestemd op de behoeften en energieën van het moment. Deze muziek is niet alleen bedoeld om te beluisteren; het is een uitnodiging om te voelen, te ervaren en uiteindelijk, te transformeren.


Met de Inner Harmony Journeys hoop ik je te begeleiden naar een plek van innerlijke rust en balans. Deze reizen zijn meer dan alleen muziek; ze zijn een liefdevolle omhelzing voor je ziel, een zachte herinnering aan de vrede die altijd binnenin je aanwezig is.


Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op deze prachtige reis.


Met muzikale groet,

Roger Spees

Contact

  • +31 645490670
  • mail@rogerspees.nl
  • Driebergen, Nederland

Gemaakt met systeme.io